O tresă în plus pe epoleţi şi recunoaşterea performanţelor sportivilor cantemirişti

Primăvara cantemiristă a adus cu ea recunoaşterea performanţelor de excepţie ale elevului Mihai Pîslaru, care, într-o perioadă de timp scurtă, a doborât recorduri şi a devenit campion naţional în proba de ştafetă 4x400 m şi la 400 m plat, onorând instituţia militară din care cu mândrie face parte.

În ultima decadă a lunii februarie, s-a clasat pe locul al VI –lea la Grand Prix Istanbul Cup/Turcia. Pentru întreaga activitate sportivă practicată la cel mai înalt nivel, în spatele căreia se află foarte multă muncă, seriozitate, dorinţă de autodepăşire şi perseverenţă, elevul Mihai Pâslaru a fost avansat de comandantul Colegiului Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”, colonel Horia Stănescu, în gradul superior anului de studiu, respectiv elev fruntaş, în cadrul unei ceremonii emoţionante, la care a luat parte întregul efectiv de cadre militare şi elevi.

De asemenea, în semn de apreciere pentru rezultatele obţinute în plan sportiv şi a promovării imaginii sportului militar în societatea civilă,  elevilor:  fruntaş Mihai Pîslaru şi sergent-major Alexandru Drăgoi, sub motto-ul „Friendship through Sport”, le-au fost înmânate câte o diplomă de către comandantul instituţiei, colonel Horia Stănescu, din partea şefului delegaţiei Armatei României la CISM, colonel dr. Ioan Armanu.

La finalul activităţii, trei elevi sportivi cantemirişti au fost felicitaţi pentru prestigioasa activitate desfăşurată pe plan sportiv: elev fruntaş Mihai Pîslaru şi elevii sergent-major Alexandru Drăgoi şi Marian Secăreanu.

Felicitări tuturor şi succes în competiţiile sportive viitoare!

 

Împarte cu prietenii tăi:

Ultimele articole


Profesor câmpulungean, premiat de preşedintele României
Publicat pe: 05.12.2018
Afişări: 412

Pasionaţii de istorie s-au reunit la Breaza
Publicat pe: 29.10.2018
Afişări: 643

Un nou început, în Anul Centenarului
Publicat pe: 03.09.2018
Afişări: 1,732

Ultimul clopoţel
Publicat pe: 30.05.2018
Afişări: 621

Premieră în istoria „Cantemirului”
Publicat pe: 15.05.2018
Afişări: 586

"Caravana literară a scriitorilor în şcoală”
Publicat pe: 18.12.2017
Afişări: 573

E vremea colindelor şi a faptelor bune!
Publicat pe: 18.12.2017
Afişări: 703

Citeşte şi:

Comentarii