Spectacol caritabil pentru eroii noştri

Ediția a doua a Spectacolului caritabil de muzică populară şi umor "SUFLET DE EROU", organizat de Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi "Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir"

Vineri, 8 mai, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti a avut loc ediția a doua a Spectacolului caritabil de muzică populară şi umor "Suflet de erou", organizat de Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi "Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir" (A.M.V.V.D.).

Artiștii care au urcat pe scenă au creat o atmosferă deosebită, împărtăşind cu publicul momente emoționante, de neuitat, reușind să îi facă pe toți cei prezenţi în sală să se simtă cu adevărat români, să își prețuiască eroii și trecutul, dar și să se încarce cu o energie pozitivă, pe care cu siguranţă o vor transmite mai departe.

Obiectivul principal al acestei activități a fost strângerea de fonduri pentru construirea primului centru de recuperare şi refacere atât de necesar militarilor răniţi în teatrele de operaţii, dar nu numai acestora, în comuna Singureni, judeţul Giurgiu.

În acest mod, A.M.V.V.D. doreşte să vină în sprijinul militarilor care și-au pierdut total sau parțial capacitatea fizică și psihică în teatrele de operații. Acești bravi eroi, greu încercati, odată întorşi acasă trebuie să se poată bucura în continuare de îngrijiri și susținere, la același nivel ca în Germania sau Statele Unite ale Americii.

Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi "Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir" este o organizaţie non-guvernamentală, care are ca scop acordarea de sprijin membrilor şi persoanelor cu probleme medicale şi sociale provenite din rândul militarilor veterani, veteranilor (în rezervă, retragere sau activitate), prin construirea primului centru de refacere, recuperare şi reabilitare pentru militarii veterani şi veteranii cu dizabilităţi din teatrele de operaţii din Irak, Afganistan şi Balcanii de Vest.

 

Împarte cu prietenii tăi:

Ultimele articole

Ultima patrula
Ultima patrulă
Publicat pe: 25-06-2019
Afişări: 218

Ziua Eroilor
Publicat pe: 06-06-2019
Afişări: 158

24 Ianuarie 1859 - Unirea Principatelor Române
Publicat pe: 23-01-2019
Afişări: 420

25 Octombrie, Ziua Armatei României
Publicat pe: 24-10-2018
Afişări: 552

Jurnalul Atelierelor de creaţie literar-artistică, Breaza
Publicat pe: 13-03-2018
Afişări: 863

Artiştii militari s-au reunit la Breaza
Publicat pe: 09-03-2018
Afişări: 885

Alexandru Ioan Cuza, în conştiinţa românilor
Publicat pe: 23-01-2018
Afişări: 1,107

Citeşte şi:

Noul costum de luptă creat de specialiştii Agenţiei de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare
Publicat pe 07.03.2015
Specialiştii Agenţiei de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare (ACTTM) lucrează la un nou proiect ce vizează un costum de luptă care să...
În data de 22 octombrie, la sediul Statului Major al Forţelor Terestre a avut loc un spectacol oferit de Cercul Militar Piteşti, în colaborare cu...

Comentarii