Schimbare de comandă la Batalionul 528 Cercetare

Locţiitorul comandantului Diviziei 2 Infanterie "Getica", general de brigadă Ovidiu Irina, salută Drapelul de luptă al Batalionului 528 Cercetare

Luni, 16 martie 2015, la sediul Batalionului 528 Cercetare "Vlad Ţepeş" a avut loc ceremonia de predare-primire a Drapelului de luptă şi a comenzii unităţii.

 

La activitate a participat locţiitorul comandantului Diviziei 2 Infanterie "Getica", general de brigadă Oliviu Irina, care a înmânat Drapelul de luptă al unităţii locotenent-colonelului Valentin Cioranu, cel care îl succede în funcţie pe colonelul Adrian-Eduard Stamatin.

Cu acest prilej s-a dat citire ordinului de numire în noile funcţii a celor doi ofiţeri. În alocuţiunea sa, generalul de brigadă dr. Oliviu Irina a mulţumit fostului comandant, în numele comenzii Diviziei 2 Infanterie "Getica", pentru profesionalismul de care a dat dovadă pe timpul cât s-a aflat la comanda batalionului şi i-a urat succes noului comandant împuternicit.

 

"Ţin să mulţumesc domnului colonel Adrian Stamatin pentru munca, sprijinul, dăruirea şi realizările obţinute la comanda Batalionului 528 Cercetare «Vlad Ţepeş» şi să-i urez mult succes în noua funcţie, iar domnului locotenent-colonel Valentin Cioranu să continue munca predecesorului său în îndeplinirea cu succes a misiunilor de sprijin atribuite unităţii" – a transmis  locţiitorul comandantului Diviziei 2 Infanterie "Getica", general de brigadă Oliviu Irina.

A urmat ceremonialul de predare-primire a Drapelului de luptă şi defilarea militarilor batalionului.

Împarte cu prietenii tăi:

Ultimele articole

Citeşte şi:

Sublocotenent Andreea Ciontu, la tragere cu pistolul pe timpul exerciţiului "Histria-15"
Publicat pe 12.10.2015
Era o zi de toamnă liniştită, care părea normală pentru majoritatea dintre noi, însă nu şi pentru mine. Era data de 7 septembrie 2015 şi cu toţii...

Comentarii