Final de ediţie la Campionatul de şah, cros şi minifotbal "Memorial maior Szilard Balogh"

Final de ediţie la Campionatul de şah, cros şi minifotbal "Memorial maior Szilard Balogh"

Mult râvnitele medalii, cupe şi diplome

A treia zi a competiţiei, şi ultima, a adunat pe platoul Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă "Mihai Viteazul" cele patru loturi sportive ale centrelor de instrucţie participante, pentru ca cei ce au obţinut primele trei locuri să poată urca pe mult râvnitul podium şi să-şi primească medaliile, cupele şi diplomele câştigate cu multă trudă.

La ceremonie au participat: comandantul şcolii, colonel Marin Tudorică, un fost profesor cu pregătirea fizică şi primul comandant al Facultăţii Militare de Educaţie Fizică şi Sport "Gl. Virgil I. Bădulescu", colonel (r) Vasile Teodorescu, un fost lector al Şcolii Militare de Ofiţeri "Nicolae Bălcescu" şi tatăl maiorului Szilard Balogh, în memoria căruia s-a desfăşurat această competiţie, colonel (r) Ernest Balogh, care a declarat: "Vă felicit pentru rezultatele obţinute atât pe timpul desfăşurării concursului, cât şi pentru efortul depus pe timpul pregătirilor. De asemenea, vă mulţumesc că aţi onorat cu prezenţa acest concurs şi pentru că aţi adus un omagiu fiului meu".

La rândul său, colonelul (r) Vasile Teodorescu a spus: "Aţi reuşit să vă evidenţiaţi calităţile sportive, chiar dacă vremea nu a fost cea mai plăcută, şi pentru asta vreau să vă asigur că din partea mea aveţi toată dragostea şi aprecierea care vi se cuvin. Pentru toate eforturile pe care le-aţi depus, aţi demonstrat nişte virtuţi deosebite, pentru care vă felicit să vă doresc succes în continuare".

Nu în ultimul rând, comandantul Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă "Mihai Viteazul", colonel  Marin Tudorică, a dorit să precizeze că activităţile sportive s-au finalizat potrivit aşteptărilor: cu învingători, pe care îi felicită, dar şi cu învinşi, pe care îi stimează şi apreciază. "Rezultatele pozitive au ca suport ambiţia, determinarea, disponibilitatea, lucrul în echipă şi efortul comun, aspecte care asigură îndeplinirea şi consolidarea obiectivelor comune. În urma acestor activităţi, cu toţii am avut de câştigat. Îmi doresc ca pe viitor să daţi dovadă de aceeaşi atitudine, conduită şi fair-play, astfel încât rezultatele obţinute să fie pe măsura aşteptărilor voastre. Declar închis Campionatul de şah, cros şi minifotbal «Memorial maior Szilard Balogh», Piteşti 2015 ."