Festivitatea de acordare a Emblemei de Merit “Partener pentru Apărare"

Miercuri, 11octombrie, la sediul Statului Major al Forţelor Terestre a avut loc festivitatea de acordare a Emblemei de Merit ”Partener pentru Apărare” clasa a III-a, în semn de apreciere pentru contribuţia deosebită adusă în timpul activităţilor structurilor de Poliţie Militară din forţele terestre, pe timpul desfăşurării exerciţiilor ”Noble Jump” şi ”Saber Guardian”.

Festivitatea de acordare a Emblemei de Merit  “Partener pentru Apărare” a fost oficiată de către colonel Vasile Ene, directorul Statului Major al Forţelor Terestre, şi general de brigadă Vlad Gheorghiţă, comandantul Diviziei 2 Infanterie.

„Scopul acestei activităţi este de a recompensa eforturile colegilor noştri din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională pe timpul desfăşurării celor două mari exerciţii pe care le-am avut ca provocare în cadrul Armatei României şi, bineînţeles, în cadrul forţelor terestre (este vorba despre <Noble Jump> şi <Saber Guardian>), exerciţii pe care le-am desfăşurat în cascadă pe parcursul primei perioade a acestui an” - a spus, în cadrul festivităţii, colonelul Vasile Ene.

Au fost prezente la festivitate cadre din Statul Major General, Statul Major al Forţelor Navale, Statul Major al Forţelor Aeriene, Ministerul de Interne, comandanţi de unităţi din centre de pregătire.

Totodată, directorul Statului Major al Forţelor Terestre a mai adăugat: „Această activitate trebuie să o permanetizăm, în sensul în care vom depune eforturi împreună cu structurile dumneavoastră, cu aliaţii din cadrul NATO, în perioada anilor următori”.

Împarte cu prietenii tăi:

Ultimele articole


Cu dragoste, din Afganistan, pentru copiii noştri
Publicat pe: 23.10.2017
Afişări: 243

1 Octombrie - Ziua Internaţională a Medicului
Publicat pe: 01.10.2017
Afişări: 231
Start la Alpiniada Vânătorilor de Munte - etapa de vară
Start la Alpiniada Vânătorilor de Munte - etapa de vară
Publicat pe: 20.09.2017
Afişări: 639
Plt. Ciprian Găină alături de un poliţist afgan
Portret de militar
Publicat pe: 02.08.2017
Afişări: 661
Interviu acordat de specialist Gizela Lupescu Sergentului Austin Majors din cadrul Centrului de operații media SG-17
"Getica Saber-17" - Oaspete la tine acasă
Publicat pe: 10.07.2017
Afişări: 540

Oamenii de lângă noi
Publicat pe: 03.07.2017
Afişări: 671
Cursuri în ... familie
Cursuri în ... familie
Publicat pe: 20.06.2017
Afişări: 3,138

Citeşte şi:

Un pios omagiu pentru eroii români
Publicat pe 11.11.2015
Miercuri, 11 noiembrie, la Monumentul eroilor căzuţi în teatrele de operaţii şi pe teritoriul României, din faţa Palatului Naţional al Copiilor, a...
Publicat pe 21.04.2017
Pe 23 aprilie, odată cu prăznuirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, se sărbătoreşte Ziua Forţelor Terestre Române. Istoria Forţelor Terestre...

Comentarii