Competiţii aplicativ-militare de vară la Zalău

Pe traseu, în proba de patrulă

În zilele de 5 şi 6 mai, garnizoana Zalău a fost locul de desfăşurare a concursurilor aplicativ-militare de vară, etapa pe Regimentul 69 Artilerie Mixtă "Silvania".

După două zile de competiţie la probele duel de foc şi patrulă, masculin, respectiv feminin, în clasamentul general a urcat pe locul I lotul sportiv al Batalionului 7 Aruncătoare Proiectile Reactive  "General Vasile Danacu", urmat de sportivii Batalionului 317 Sprijin Logistic "Voievodul Gelu", iar pe poziţia a treia s-a situat lotul sportiv al Batalionului 315 Artilerie "Simion Bărnuţiu".

La festivitatea de premiere, desfăşurată în poligonul Crasna, a participat comandantul Regimentului  69 Artilerie Mixtă "Silvania", colonelul Ştefan Toader, care a mulţumit concurenţilor pentru efortul depus şi le-a urat succes pentru faza superioară a competiţiei, cea pe Divizia 4 Infanterie "Gemina". De asemenea, a mulţumit locotenent-colonelului Nicolae Oros, comandantul Batalionului 317 Sprijin Logistic "Voievodul Gelu", pentru modul de organizare  a concursului în calitate de  gazdă.

Împarte cu prietenii tăi:

Citeşte şi:

Două unităţi militare din garnizoana Zalău, respectiv Batalionul 317 Sprijin Logistic "Voievod Gelu" şi Batalionul 316 Asigurare Date "Guruslău", au...
La aniversarea celor 95 de ani împliniţi de veteranul de război Vasile Tripon
Publicat pe 31.03.2015
În Zalău, militarii Batalionului 317 Logistic "Voievodul Gelu" continuă seria de aniversări a zilelor de naştere ale veteranilor de război,...

Comentarii