Competiţii aplicativ-militare de vară la Zalău

Competiţii aplicativ-militare de vară la Şimleu Silvaniei

Pe traseu, în proba de patrulă

În zilele de 5 şi 6 mai, garnizoana Zalău a fost locul de desfăşurare a concursurilor aplicativ-militare de vară, etapa pe Regimentul 69 Artilerie Mixtă "Silvania".

După două zile de competiţie la probele duel de foc şi patrulă, masculin, respectiv feminin, în clasamentul general a urcat pe locul I lotul sportiv al Batalionului 7 Aruncătoare Proiectile Reactive  "General Vasile Danacu", urmat de sportivii Batalionului 317 Sprijin Logistic "Voievodul Gelu", iar pe poziţia a treia s-a situat lotul sportiv al Batalionului 315 Artilerie "Simion Bărnuţiu".

La festivitatea de premiere, desfăşurată în poligonul Crasna, a participat comandantul Regimentului  69 Artilerie Mixtă "Silvania", colonelul Ştefan Toader, care a mulţumit concurenţilor pentru efortul depus şi le-a urat succes pentru faza superioară a competiţiei, cea pe Divizia 4 Infanterie "Gemina". De asemenea, a mulţumit locotenent-colonelului Nicolae Oros, comandantul Batalionului 317 Sprijin Logistic "Voievodul Gelu", pentru modul de organizare  a concursului în calitate de  gazdă.