Colonelul Ion Panait a fost desemnat "Personalitatea anului 2015" în judeţul Argeş

Maior Cătălin BUNESCU
Publicat pe 18.08.2015

Colonelul Panait a subliniat dubla semnificaţie a distincţiei primite: recunoaşterea sa ca unul dintre cetăţenii de seamă ai  Argeşului şi Muscelului şi, în al doilea rând, satisfacţia pentru modul în care, la nivel local, este perceput managementul aplicat în instituţia pe care o comandă

În cadrul ediţiei a IX-a a "Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului", desfăşurată sub conducerea Consiliului Judeţean Argeş,  în data de 15 august, la sediul instituţiei organizatoare a avut loc ceremonia de acordare a titlului de "Personalitatea anului" în judeţul Argeş.

Au fost premiate unsprezece personalităţi argeşene în unsprezece domenii de activitate: educaţie, cercetare, administraţie, apărare, justiţie, sport, cultură, sănătate, societate civilă, mediu de afaceri şi sistem bancar.

Pentru domeniul militar, la propunerea comandanţilor/şefilor structurilor de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, Consiliul Judeţean Argeş a acordat distincţia de "Personalitatea anului 2015" comandantului Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre "Basarab I", colonel dr. Ion Panait.

Mulţumind pentru distincţia acordată, colonelul Ion Panait a subliniat dubla ei semnificaţie: în primul rând, mândria pentru recunoaşterea sa ca unul dintre cetăţenii de seamă ai  Argeşului şi Muscelului şi, în al doilea rând, satisfacţia pentru modul în care, la nivel local, este perceput managementul aplicat în Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre "Basarab I".

Onoraţi de distincţia primită, echipa de comandă, întregul personal al Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre "Basarab I" promit să continue munca în aceeaşi notă de profesionalism, menţinând în relaţia cu societatea civilă deschidere, obiectivitate şi parteneriat orientat pe sprijin reciproc.

Împarte cu prietenii tăi:

Ultimele articole


Cu dragoste, din Afganistan, pentru copiii noştri
Publicat pe: 23.10.2017
Afişări: 243

1 Octombrie - Ziua Internaţională a Medicului
Publicat pe: 01.10.2017
Afişări: 231
Start la Alpiniada Vânătorilor de Munte - etapa de vară
Start la Alpiniada Vânătorilor de Munte - etapa de vară
Publicat pe: 20.09.2017
Afişări: 641
Plt. Ciprian Găină alături de un poliţist afgan
Portret de militar
Publicat pe: 02.08.2017
Afişări: 662
Interviu acordat de specialist Gizela Lupescu Sergentului Austin Majors din cadrul Centrului de operații media SG-17
"Getica Saber-17" - Oaspete la tine acasă
Publicat pe: 10.07.2017
Afişări: 541

Oamenii de lângă noi
Publicat pe: 03.07.2017
Afişări: 672
Cursuri în ... familie
Cursuri în ... familie
Publicat pe: 20.06.2017
Afişări: 3,139

Citeşte şi:

Deschiderea anului de învăţământ 2015-2016, la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri "Basarab I"
Publicat pe 14.09.2015
Luni, 14 septembrie, a avut loc deschiderea noului an de învăţământ la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre "Basarab...

Comentarii