O donaţie de suflet

Pregătiţi pentru demonstraţie

Vineri, 5 februarie, preşedintele Federaţiei Române de Taekwondo WTF (Federaţia Mondială de Taekwondo), maestrul internaţional Cristian Constantin Apostol (centura neagră 7 dan), a fost prezent la sediul Batalionului 265 Poliţie Militară pentru a îi dota pe militari cu diferite echipamente sportive.

Batalionul 265 Poliţie Militară are în componenţa sa o echipă formată din militari care participă la exerciţii demonstrative şi seminarii tehnice internaţionale, ce au ca subiect principal sportul care reprezintă una dintre cele mai vechi arte marţiale: taekwondo. În urma acestora, echipa condusă de plutonierul Ovidiu Bogdan Crăcănete, specialist în cadrul unei companii a Batalionului 265 dar şi instructor sportiv în taekwondo militar, a fost observată de preşedintele Federaţiei Române de Taekwondo WTF în timpul unei demonstraţii din cadrul unui seminar tehnic de autoapărare organizat la Târgu Ocna, iar acesta a dorit să îi sprijine prin donarea unei suprafeţe de luptă, a doi manechini, cuţite şi pistoale pentru executarea proceselor de autoapărare, dezarmare şi imobilizări, pentru ca sportivii militari să-şi ridice nivelul de pregătire. De asemenea, personalul batalionului a putut observa şi un exerciţiu demonstrativ realizat cu patru juniori, care au pregătit un program creat special pentru a demonstra lucrul în echipă: o luptă 2 vs 2.

„Prin bunăvoinţa şi sprijinul preşedintelui federaţiei, batalionul a fost dotat cu echipamente moderne pe care le putem folosi în procesul de pregătire şi alte activităţi ce le desfăşurăm. Colaborarea cu federaţia este una care durează de câţiva ani şi pentru asta vreau să-i mulţumesc maestrului pentru tot ceea ce a făcut şi face pentru noi şi să-l asigur că noi, cu toţii, apreciem această donaţie. De asemenea, le mulţumim şi juniorilor pentru demonstraţie şi le dorim succes în competiţiile care vor urma” - a spus comandantul Batalionului 265 Poliţie Militară, colonel Gabriel-Tiberiu Buceac.

La rândul său, preşedintele Federaţiei Române de Taekwondo WTF, maestrul Cristian Constantin Apostol, a precizat: „Şi eu servesc patria, la fel ca şi dumneavoastră, şi sunt bucuros şi mulţumit de eforturile membrilor acestui batalion în procesul lor de instruire. Ştiu că misiunile voastre sunt complexe şi necesită o pregătire la un nivel ridicat. Este adevărat, în acelaşi timp, că un număr mare de misiuni complexe înseamnă şi o pregătire riguroasă, iar pentru asta trebuie să vă antrenaţi şi să menţineţi ştacheta sus”.

În încheiere, colonelul Gabriel-Tiberiu Buceac a oferit câteva cadouri preşedintelui federaţiei: o plachetă, diploma de excelenţă, o revistă, un fanion şi o emblemă a batalionului.

Împarte cu prietenii tăi:

Ultimele articole


Cu dragoste, din Afganistan, pentru copiii noştri
Publicat pe: 23.10.2017
Afişări: 274

1 Octombrie - Ziua Internaţională a Medicului
Publicat pe: 01.10.2017
Afişări: 260
Start la Alpiniada Vânătorilor de Munte - etapa de vară
Start la Alpiniada Vânătorilor de Munte - etapa de vară
Publicat pe: 20.09.2017
Afişări: 688
Plt. Ciprian Găină alături de un poliţist afgan
Portret de militar
Publicat pe: 02.08.2017
Afişări: 691
Interviu acordat de specialist Gizela Lupescu Sergentului Austin Majors din cadrul Centrului de operații media SG-17
"Getica Saber-17" - Oaspete la tine acasă
Publicat pe: 10.07.2017
Afişări: 573

Oamenii de lângă noi
Publicat pe: 03.07.2017
Afişări: 698
Cursuri în ... familie
Cursuri în ... familie
Publicat pe: 20.06.2017
Afişări: 3,175

Citeşte şi:

Exerciţiul „Gordian Knot 2016”
Publicat pe 23.06.2016
În perioada 7-18 iunie, o echipă formată din zece ofiţeri din structurile Brigăzii 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa”, condusă de locţiitorul...

Comentarii