EMISIUNEA

VEŞTI DE ACASĂ, EDIŢIA DIN 18 AUGUST 2017
Radio România Internaţional

Realizator

Gabriela IVAN

Arhiva

Ediţiile anului 2018 »» http://bit.ly/RRI018
Ediţiile anului 2017 »» http://bit.ly/2s0bSYB
Ediţiile anului 2016 »» http://bit.ly/1Ty3h3E
Ediţiile anului 2015 »» http://bit.ly/1RY2A6b

Sumarul ediţiei

04:11

Ziua Marinei Române. Discursul Preşedintelui României, Claus Ionahhis.

09:17

Corespondenţă din Afganistan transmisă de locotenent-colonel Daniel Burlacu. O trecere în revistă a misiunilor executate de „Lupii Negri” pe timpul celor şase luni de prezenţă în Afganistan.

15:51

Militarii Brigăzii 9 Mecanizate participă la ceremonia de predare-primite a peşedinţiei Comitetului director politico-militar al Forţei Multinaţionale de Pace din Sud-Estul Europei şi a comenzii SEEBRIG.

21:00

O aeronavă C-27J Spartan echipată în configurație pentru stins incendii a participat la o misiune de stingere a unui incendiu de pădure în zona localității Șvinița, județul Mehedinți.

26:37

Ceremonie de comemorare a eroului căpitan aviator Alexandru Şerbănescu.

32:48

Un an de la trecerea în eternitate a generalului de flotilă aeriană (rtr.) Dan Stoian, veteran al Grupului 5 Bombardament.

40:00

Invitatul emisiunii. Viaţa de marinar prezentată de şeful Direcţiei instrucţie şi doctrină din Statul Major al Forţelor Navale, comandorul Marian Săvulescu.

1:14:03

Corespondenţă din Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” transmisă de Cristina Ioana Lădaru. Elevii militari craioveni, la faza naţională a XXIV-a ediţie a concursului „Infoeducaţia”.

1:20:36

Sportivii militari români au revenit în ţară premiul I, câştigat la Concursul Militar de Alergare Montană de la Kopaonik, Serbia, ediţia a VII-a.

1:24:53

Ştiri din activitatea competiţională a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti. Rubrică realizată şi prezentată de Cristian Frisc.

1:32:24

Calendarul săptămânii. Rubrică realizată şi prezentată de Nicu Beşteliu.

»»CLICK PENTRU WEBSITE-UL EMISIUNII««

Pagina emisiunii este actualizată numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Din raţiuni ce privesc copyrightul, unele inserturi muzicale pot fi eliminate.