Preşedintele Iohannis a iniţiat consultări pentru elaborarea Strategiei Naţionale de Apărare

AGERPRES

Publicat pe 17.02.2015

Senatul României

Preşedintele Klaus Iohannis a iniţiat procesul de consultări interinstituţionale pentru elaborarea Strategiei Naţionale de Apărare - anunţă Administraţia Prezidenţială.

"Din iniţiativa preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, a început procesul de consultări la nivel interinstituţional pentru elaborarea Strategiei Naţionale de Apărare" - arată un comunicat de presă difuzat marţi de către Administraţia Prezidenţială.

Astfel, marţi, consilierul prezidenţial George Scutaru şi consilierul de stat Sebastian Huluban au avut o întâlnire cu membrii Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, pentru a le prezenta liniile generale ale viitoarei Strategii Naţionale, solicitându-se din partea deputaţilor propuneri în acest sens.

Administraţia Prezidenţială anunţă că un demers similar va fi făcut în Comisia de Apărare a Senatului.

ARTICOLUL INTEGRAL »» http://goo.gl/C0YZqf

Împarte cu prietenii tăi:

Citeşte şi:

Specialiştii Agenţiei de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare (ACTTM) instalează Sistemul mini U.A.V. de supraveghere apropiată în câmpul tactic – "Boreal 5E"
Publicat pe 24.02.2015
Printre multiplele proiecte de cercetare pe care le are în atenţie Agenţia de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare (ACTTM) se numără şi...
Directorul Editurii Militare, Adrian Pandea
Publicat pe 19.10.2015
Aşa cum ne-a obişnuit de peste un deceniu, în preajma Zilei Armatei României, Editura Militară organizează salonul de carte "Polemos", gazdă fiind...

Comentarii