Secretar de stat, în vizită la Academia Forţelor Terestre

Vizita secretarului de stat Otilia Sava la Academia Forţelor Terestre

Astăzi, 1 aprilie, membrii comunităţii Academiei Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" au primit vizita doamnei Otilia Sava, secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului în Ministerul Apărării Naţionale.

În cadrul vizitei, doamna secretar de stat s-a întâlnit cu studenţii academiei pentru a evoca jertfa veteranilor de război şi a sublinia  respectul pe care îl datorăm acestora. De asemenea, aceasta a vizitat spaţiile în care studenţii militari sibieni îşi desăvârşesc pregătirea academică, sălile de seminarii, amfiteatrele, laboratoarele dedicate cercetării ştiinţifice, dar şi spaţiile destinate pregătirii militare şi sportive, precum terenurile şi sala de sport şi bazinul de înot al instituţiei.

La finalul întâlnirii, doamna secretar de stat Otilia Sava  a notat în Cartea de Onoare a instituţiei noastre că "într-o perioadă critică, în care căutăm valori pe care să le urmăm, oameni care să ne inspire, cauze pe care să le transformăm în propriile noastre cauze, am întâlnit în instituţia dumneavoastră un model veritabil de educaţie şi inspiraţie".  De asemenea,  a dorit să mulţumească tuturor celor care îşi aduc zilnic contribuţia la formarea viitoarelor generaţii de ofiţeri.

Împarte cu prietenii tăi:

Citeşte şi:

Publicat pe 19.12.2016
Muzica Militară şi Corul Academiei Forţelor Terestre împreună cu faimosul naist sibian Radu Nechifor au oferit astăzi, 19 decembrie, veteranilor de...

Comentarii