Atleţii Colegiului Naţional Militar "Dimitrie Cantemir"continuă seria performanţelor

Atleţii Colegiului Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" continuă seria performanţelor

Atleţii Colegiului Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" continuă seria performanţelor, reuşind pentru al patrulea an consecutiv să se ridice la nivelul aşteptărilor şi să se califice la faza naţională a concursului de pentatlon atletic din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar – competiţie de nivel înalt, pentru care se pregătesc asiduu.

 Cu un parcurs de excepţie la etapa zonală de pentatlon atletic desfăşurată la Slobozia, echipa cantemiristă, pregătită îndeaproape de profesor Gianin Stanciu, s-a clasat pe locul I. În urma acestui rezultat, cantemiriştii au primit dreptul de a reprezenta colegiul şi judeţul Prahova la faza naţională a competiţiei, care se va desfăşura, în perioada 18-20 mai, la Cluj-Napoca. Ca o combinată a mai multor probe atletice (alergarea pe distanţa de 60 m, alergarea pe distanţa de 800 m, săritura în lungime cu elan, aruncarea mingii de oină şi aruncarea greutăţii), pentatlonul implică un grad sporit de dificultate şi o pregătire excelentă. Elevii noştri, Mădălin Chiva, Marian Secăreanu, Viorel Ghioca şi Eduard Statache au demonstrat că pot oferi un adevărat spectacol sportiv şi pot obţine rezultate pe măsura eforturilor depuse. Acolo unde există pasiune pentru sport şi mediul propice pentru a-l practica, există şi performanţă.

 Felicitări şi succes în continuare!

Împarte cu prietenii tăi:

Citeşte şi:

Vocaţia calităţii, exigenţa, preocuparea constantă pentru performanţă definesc „spiritul cantemirist”, iar rezultatele obţinute de către absolvenţii...

Comentarii