Lectura, ca abilitate de viaţă

Lectura, ca abilitate de viaţă

O nouă calificare la etapa naţională a Olimpiadei „Lectura ca abilitate de viaţă” a elevei plutonier-adjutant Iulia Condruz confirmă pregătirea temeinică, dar şi pasiunea deosebită pentru Limba şi literatura română.

Iulia a reuşit să se apropie de perfecţiune, obţinând 59 de puncte din maximum 60 posibile, care îi asigură, astfel, accederea în următoarea fază a competiţiei.

Eleva de nota 10.00 izbândeşte prin strădanie, talent, sinceritate, onestitate şi efort să ducă mai departe tradiţia de excelenţă a Colegiului Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”.

Cum orice pasiune cultivată duce spre succes, pe tărâmul lecturii, acolo unde concurenţa este acerbă, adolescenta în uniformă militară a dat dovadă de maturitate şi de o foarte bună pregătire, reuşind să obţină, an de an, rezultate notabile, care i-au încununat efortul.

“Lumea cuvântului este, pentru mine, una dintre <Marile Speranţe>, prima dragoste adevărată ce m-a purtat <Pe aripile vântului> şi care m-a făcut să percep <Toată lumina pe care nu o putem vedea>. Lectura este o înălţare şi nu pot decât să-i mulţumesc doamnei profesor îndrumător Irina Floştoiu, pentru că m-a susţinut constant în dezvoltarea pasiunii mele”- ne-a mărturisit, cu emoţie, olimpica noastră, distinsă anul trecut cu Premiul special la Olimpiada Internaţională de Lectură.

Un domeniu în care succesele competiţionale ale elevei reflectă calităţile profesionale şi pedagogice ale cadrului didactic Irina Floştoiu, care a îndrumat-o spre performanţă.

Pasiunea nu are limite!

Felicitări Iulia şi succes în continuare!

Împarte cu prietenii tăi:

Ultimele articole

Citeşte şi:

Performer la geografie
Publicat pe 09.03.2017
Atunci când pasiunea se îmbină armonios cu munca, rezultatele nu contenesc să apară într-un spaţiu care cere studiu aprofundat, intuiţie,...
Performanţă şi valoare, efort şi dăruire, tensiune şi devotament, eficienţă şi pragmatism – sunt termeni definitorii ai demersului educaţional...

Comentarii