Un sportiv complet!

Un sportiv complet!

Cartea de vizită a elevului Mihai Pîslaru poartă amprenta performanţelor obţinute în domeniul atât de vast al atletismului, acolo unde fiecare sutime contează.

Pregătit să facă faţă oricăror provocări, Mihai a reuşit, într-o perioadă de timp relativ scurtă, să scrie istorie în atletismul românesc  la Juniori, bătând record după record. Este o dovadă vie că muncind continuu, rezultatele sunt cele care încununează efortul depus. De altfel, palmaresul de excepţie al liceanului în uniformă a fost prezentat, în cadru festiv, de comandantul Colegiului Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”, colonel  Horia Stănescu.

 

Pe lângă felicitările primite, Mihai a avut şi privilegiul de a fi avansat la gradul de elev fruntaş. Sunt rezultate onorante, care au la bază pregătirea temeinică, talentul, seriozitatea, perseverenţa şi ambiţia, calităţi fără de care nu se poate urca pe podiumul campionilor.

 

Dincolo de fapte vorbesc însă distincţiile care încununează palmaresul excepţional, obţinut în regele sportului-atletismul, de elevul fruntaş Mihai Pîslaru. În decurs de şase săptămâni, Mihai a făcut o demonstraţie de forţă, reuşind să bifeze rezultate care vor fi greu de depăşit. Cu un palmares de şase medalii de aur (400 m individual – Tineret, 400 m individual Juniori 1, proba de ştafetă 4x400 m Juniori 1 şi Juniori 2, 400 m individual Juniori 2 şi record naţional - 48,65 secunde, 800 m individual Juniori 2), o medalie de argint (400 m individual Seniori) şi o medalie de bronz (ştafetă Tineret), elevul fruntaş Mihai Pîslaru devine cel mai bun atlet al Colegiului Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”.

 

Felicitări Mihai şi succes în continuare!

Împarte cu prietenii tăi:

Citeşte şi:

Comentarii