Data publicarii: 
01.06.2016
Autorul: 
Colegiul Naţional Militar "Ştefan cel Mare"

Cuprinsul

  • A patra zi a Spartachiadei.
  • Rezultate competiţii.
  • In memoriam – colonel profesor Aurel Cristea.
  • Interviuri.


Cea de-a patra zi a Spartachiadei a fost una defi nitorie pentru meciurile de handbal, baschet, volei feminin, dar şi pentru competiţiile de atletism care au avut loc pe baza sportivă a colegiului nostru. Prima probă a fost cea de alergare, 200m plat, câştigată de elevul plutonier adjutant Chiva Mădălin de la Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir".

Cu mari emoţii am trecut de săritura în lungime, unde detenta şi precizia ultimului pas sunt decisive pentru a aduce un rezultat excepţional. Această competiţie a fost câştigată de reprezentanţii cantemirişti. Proba de 800m plat a fost o surpriză pentru elevii colegiului nostru, care au adus victoria situându-se pe locurile I şi IV.

Ştafeta de 4×400m plat, întrecere în care rezistenţa şi viteza trebuie îmbinate şi puse în valoare prin sincronizarea echipei, a fost câştigată de Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir".

Meciul de volei, disputat între ştefănişti şi cantemirişti, a adus victoria echipei gazdă. Susţinuţi de propriile galerii, membrii ambelor echipe au păstrat scorul destul de strâns pe parcursul celor trei seturi jucate, acestea aducând locul I Colegiului Naţional Militar "Ştefan cel Mare".

Meciul de handbal a fost câştigat de cantemirişti, iar victoria lor a reprezentat şi pentru galeria noastră un prilej de bucurie.

Ultimul meci de volei feminin s-a încheiat cu o victorie pentru ştefănişti. Fetele s-au impus cu trei seturi în faţa celor de la Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir". Emoţii, pasiune, ambiţie, iar rezultatul, pe măsura aşteptărilor.

Meciul de baschet dintre Alba şi Breaza a fost unul echilibrat în primul sfert. În fi nal, echipa de la Alba a câştigat cu un avantaj de 18 puncte.

La încheierea acestei zile, atmosfera s-a destins, dându-ne răgaz să socializăm şi să petrecem clipe de neuitat alături de invitaţii noştri.

Ultimul meci al acestei competiţii a fost cel de volei masculin dintre Alba şi Breaza, desfăşurat miercuri 1 iunie, în care cei de la Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" au obţinut victoria cu 3-0.

Fisier atasat

Citeşte şi:

Pe timpul desfăşurării Olimpiadei de Vară a Sportului Militar Liceal, fiecare colegiu-gazdă are o redacţie formată în exclusivitate din elevi care,...