Moş Crăciun şi colinde la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă "General Eremia Grigorescu"

La Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă "General Eremia Grigorescu" a fost  sărbătoare.

Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă "General Eremia Grigorescu" a fost ieri în sărbătoare.

A sosit Moş Crăciun cel mult aşteptat şi iubit de copiii personalului instituţiei, un moş care ştia multe despre ce au făcut cei mici, dar care, în schimbul unui cântecel sau unei poezii, a adus cadouri copiilor. Apoi, împreună, au format un cor şi au interpretat pentru numerosul public colinde care au adus în sufletul fiecăruia spiritul Sărbătorilor de Iarnă.

După duiosul glas al micuţilor au sosit colindătorii, un grup consistent de studenţi ai Departamentului de Artă Teatrală de la Facultatea de Litere şi Arte din cadrul ULBS, conduşi de actorul (cadru didactic universitar) Florin Coşuleţ, de la Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu. Aceştia au oferit, cu talent şi sprijin instrumental, un microrecital de colinde care, după intensitatea aplauzelor, s-au bucurat de un mare succes la public, confirmat şi de cuvintele de mulţumire ale comandantului şcolii, colonel prof.univ.dr. Alexandru Rizescu.

Evenimentul se numără printre cele care confirmă, mai ales în cazul Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă "General Eremia Grigorescu", că armata are un cuvânt de spus nu numai în zona "armelor", ci şi în cea a mediului cultural sibian.

Împarte cu prietenii tăi:

Citeşte şi:

Comentarii