Batalionul 335 Artilerie "Alexandru cel Bun", la ceas aniversar

Drapelul de luptă al Batalionului 335 Artilerie "Alexandru cel Bun" este decorat cu Emblema de Onoare a Statului Major General

Luni, 30 martie 2015, în prezenţa comandantului Diviziei 2 Infanterie "Getica", general-maior dr. Petrică-Lucian Foca, a comandantului Brigăzii 15 Mecanizate "Podu Înalt", general de brigadă dr. Nicolae Tonu, a reprezentanţilor administraţiei publice locale, a foştilor comandanţi şi a numeroşilor invitaţi, la sediul Batalionului 335 Artilerie "Alexandru cel Bun" s-a desfăşurat ceremonia de aniversare a 20 de ani de la înfiinţarea structurii.

După citirea mesajului şefului Statului Major al Forţelor Terestre, oficierea serviciului religios şi decorarea drapelului cu Emblema de Onoare a Statului Major General, comandantul batalionului, colonel Lucian Sandu, a mulţumit tuturor pentru prezenţa la ceremonie şi a raportat comandantului Diviziei 2 Infanterie că structura pe care o conduce, unitate de elită a Brigăzii 15 Mecanizate "Podu Înalt", va fi în măsură să răspundă oricând şi să execute întreaga gamă de misiuni.

"De-a lungul celor 20 de ani de activitate, batalionul a fost în permanenţă o structură activă în cadrul marilor unităţi din care a făcut şi face parte în prezent. Corpul de cadre foarte bine pregătit, principialitatea şi spiritul altruist au contribuit la crearea şi consolidarea unor relaţii bazate pe respect reciproc între militarii batalionului, aceste aspecte punându-şi amprenta asupra rezultatelor excelente obţinute la toate categoriile de pregătire" - a declarat comandantul Diviziei 2 Infanterie "Getica", general-maior dr. Petrică-Lucian Foca.

La rândul său, comandantul Brigăzii 15 Mecanizate "Podu Înalt", general de brigadă dr. Nicolae Tonu, a transmis că "aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea Batalionului 335 Artilerie «Alexandru cel Bun» reprezintă, pentru comanda brigăzii, fericitul prilej de a adresa cele mai alese sentimente şi felicitări pentru devotamentul şi profesionalismul cu care vă angajaţi în îndeplinirea misiunilor, iar misiunile din acest an se vor succeda într-un ritm alert. Transmit cu această ocazie şi familiilor dumneavoastră multă sănătate şi înţelegere".

Împarte cu prietenii tăi:

Ultimele articole


25 OCTOMBRIE – ZIUA ARMATEI
Publicat pe: 28.10.2020
Afişări: 302
Brigada 81 Mecanizată - Bistrița
Instrucția - gata pentru un nou start
Publicat pe: 14.01.2020
Afişări: 866

ZIUA NATO, la Statul Major al Forțelor Terestre
Publicat pe: 08.04.2019
Afişări: 1,363
Deschidere BSDA
Cea mai mare expoziţie de tehnică militară din estul Europei
Publicat pe: 17.05.2018
Afişări: 1,423

Citeşte şi:

Exerciţiul "Combined Resolve IV" este în plină desfăşurare. Militarii Batalionului 151 Infanterie, cunoscuţi drept "Lupii Negri", au ajuns în zonele...

Comentarii