Batalionul 335 Artilerie "Alexandru cel Bun", la ceas aniversar

Drapelul de luptă al Batalionului 335 Artilerie "Alexandru cel Bun" este decorat cu Emblema de Onoare a Statului Major General

Luni, 30 martie 2015, în prezenţa comandantului Diviziei 2 Infanterie "Getica", general-maior dr. Petrică-Lucian Foca, a comandantului Brigăzii 15 Mecanizate "Podu Înalt", general de brigadă dr. Nicolae Tonu, a reprezentanţilor administraţiei publice locale, a foştilor comandanţi şi a numeroşilor invitaţi, la sediul Batalionului 335 Artilerie "Alexandru cel Bun" s-a desfăşurat ceremonia de aniversare a 20 de ani de la înfiinţarea structurii.

După citirea mesajului şefului Statului Major al Forţelor Terestre, oficierea serviciului religios şi decorarea drapelului cu Emblema de Onoare a Statului Major General, comandantul batalionului, colonel Lucian Sandu, a mulţumit tuturor pentru prezenţa la ceremonie şi a raportat comandantului Diviziei 2 Infanterie că structura pe care o conduce, unitate de elită a Brigăzii 15 Mecanizate "Podu Înalt", va fi în măsură să răspundă oricând şi să execute întreaga gamă de misiuni.

"De-a lungul celor 20 de ani de activitate, batalionul a fost în permanenţă o structură activă în cadrul marilor unităţi din care a făcut şi face parte în prezent. Corpul de cadre foarte bine pregătit, principialitatea şi spiritul altruist au contribuit la crearea şi consolidarea unor relaţii bazate pe respect reciproc între militarii batalionului, aceste aspecte punându-şi amprenta asupra rezultatelor excelente obţinute la toate categoriile de pregătire" - a declarat comandantul Diviziei 2 Infanterie "Getica", general-maior dr. Petrică-Lucian Foca.

La rândul său, comandantul Brigăzii 15 Mecanizate "Podu Înalt", general de brigadă dr. Nicolae Tonu, a transmis că "aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea Batalionului 335 Artilerie «Alexandru cel Bun» reprezintă, pentru comanda brigăzii, fericitul prilej de a adresa cele mai alese sentimente şi felicitări pentru devotamentul şi profesionalismul cu care vă angajaţi în îndeplinirea misiunilor, iar misiunile din acest an se vor succeda într-un ritm alert. Transmit cu această ocazie şi familiilor dumneavoastră multă sănătate şi înţelegere".

Împarte cu prietenii tăi:

Ultimele articole

1 Decembrie – sărbătoarea de suflet a românilor - Bucureşti
1 Decembrie – sărbătoarea de suflet a românilor
Publicat pe: 04.12.2023
Afişări: 34
1 Decembrie, sărbătoarea de suflet a românilor
1 Decembrie, sărbătoarea de suflet a românilor
Publicat pe: 01.12.2022
Afişări: 172
25 Octombrie - Ziua Armatei României
25 Octombrie - Ziua Armatei României
Publicat pe: 25.10.2022
Afişări: 152

25 OCTOMBRIE – ZIUA ARMATEI
Publicat pe: 28.10.2020
Afişări: 1,239

Citeşte şi:

Chimiştii militari în misiune de cercetare CBRN a terenului
Publicat pe 16.06.2015
În perioada 2-12 iunie, militarii din structurile de apărare CBRN din cadrul Diviziei 2 Infanterie "Getica" au desfăşurat instrucţie intensivă de...

Comentarii