Competiţia "Subofiţerul/Soldatul anului 2016", faza pe Brigada 2 Vânători de Munte

Competiţia "Subofiţerul/Soldatul anului 2016", faza pe Brigada 2 Vânători de Munte

Locotenent-colonel Dorinel COTEA
Publicat pe 01.07.2016

Comandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte, general de brigadă Tudorică Petrache, înmânează premiile

În perioada 29-30 iunie, în cazarma Batalionului 228 Apărare Antiaeriană "Piatra Craiului" din  Braşov a avut loc faza pe brigadă a competiţiei "Subofiţerul/Soldatul anului 2016".

Scopul acestei activităţi a fost acela de a identifica pe cei mai bine pregătiţi maiştri militari, subofiţeri şi soldaţi sau gradaţi profesionişti capabili să lupte, să conducă şi să motiveze militarii din subordine pentru îndeplinirea misiunilor ce le revin.

Locul I la categoria "Subofiţerul anului 2016" a fost câştigat de plutonierul-major Gabriel Drăgan din Batalionul 30 Vânători de Munte, locul II a revenit sergentului-major Iulian Lefter  din Batalionul 21 Vânători de Munte,  iar locul III a fost ocupat de sergentul Victor Oţet din Batalionul 206 Artilerie.

Locul I la categoria "Soldatul anului  2016"  a fost câştigat de caporal clasa a III-a Romică Savu din Batalionul 30 Vânători de Munte, locul II a revenit caporalului clasa a III-a Florin Gheorgheoiu din Compania 391 Apărare C.B.R.N.,  iar locul III a fost ocupat de fruntaşul Florin State din Batalionul 228 Apărare Antiaeriană.

Premiile au fost înmânate de către comandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte, general de brigadă Tudorică Petrache, şi de către subofiţerul de comandă, plutonier-adjutant principal Cristian Toma.