Handbaliştii cantemirişti continuă drumul performanţei

Handbaliştii cantemirişti continuă drumul performanţei

Handbaliştii cantemirişti continuă drumul performanţei

 

Echipa de handbal masculin a Colegiului Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” are şi în acest an ca obiectiv calificarea la faza naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.

Joi, 2 martie, în cadrul întrecerilor desfăşurate în sala de sport a Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu”,  handbaliştii cantemirişti s-au impus în mod clar, reuşind printr-o tactică de joc fără cusur să obţină trei victorii consecutive, care le-au adus clasarea pe locul I la judeţ. În urma acestui rezultat meritoriu, liceenii în uniformă au acces, mai departe, la faza zonală.

Pe parcursul competiţiei, sportivii noştri au avut posibilitatea să etaleze un joc consistent, echilibrat şi de mare spectaculozitate, care a avut la bază pregătirea temeinică, talentul, seriozitatea, perseverenţa şi ambiţia, calităţi fără de care nu se poate urca pe podiumul campionilor.

Rezultate:

Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” - Colegiul Naţional „Nichita Stănescu”, Ploieşti – 22-13;

Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” -  Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu”, Mizil – 17-7;

Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” - Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale”, Ploieşti – 14-12.

Un parcurs de excepţie al elevilor cantemirişti, care au arătat că acolo unde există pasiune pentru sport şi mediul propice pentru a-l practica, există şi performanţă.

Felicitări sportivilor şi antrenorului Leonard Cristescu!

Succes în competiţiile viitoare!