Academia Forţelor Terestre a fost premiată pentru cea mai bună activitate şi bază sportivă din anul 2014

Academia Forţelor Terestre a fost premiată pentru cea mai bună activitate şi bază sportivă din anul 2014

Instantanee de la festivităţi de premiere în cadrul diferitelor campionate militare între instituţiile militare de învăţământ

Luni, 30 martie, a avut loc la sediul Ministerului Apărării Naţionale festivitatea de premiere a instituţiilor care s-au clasat pe primele trei locuri ale podiumului la concursurile organizate pentru stabilirea celei mai bune baze şi activităţi sportive din cadrul ministerului, pentru anul 2014.

La nivelul instituţiilor militare de învăţământ, Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" s-a clasat pe locul I la ambele competiţii: "Cea mai bună bază şi activitate sportivă" şi "Competiţii aplicativ-militare şi sportive".

Clasamentele au fost realizate pe baza rezultatelor obţinute de sportivii noştri în competiţii în anul anterior, meritând să fie amintit faptul că aceştia au obţinut în anul 2014 locul I la Competiţiile aplicativ militare şi sportive de vară, Campionatul militar de judo, şi Campionatul militar de taekwondo, locul II la Campionatul de pentatlon militar şi locul III la Campionatul militar de orientare.

Îi felicităm sincer pe cei care au contribuit la obţinerea acestor rezultate şi le urăm succes în activităţile competiţionale viitoare!