Eroii nu mor niciodată!

Eroii nu mor niciodată!

Sublocotenent Anamaria SCARLAT
Publicat pe 01.11.2015

Eroii nu mor niciodată, ei trăiesc mereu în inimile noastre!

În data de 31 octombrie, preotul militar Gabriel Mateş, alături de echipa JTAC (Echipa de control aerian tactic), din cadrul detaşamentului românesc participant la exerciţiul "Combined Resolve V" în Hohenfels, Germania, a efectuat un serviciu religios pentru comemorarea eroului Adrian Constantin Leu.

Sublocotenentul (p.m.) Adrian Constantin Leu şi-a pierdut viaţa şi alţi patru militari au fost răniţi în data de 5 septembrie 2014, pe timpul desfăşurării exerciţiului multinaţional "Saber Junction 14", în Centrul de instruire din Hohenfels.

În timpul unui exerciţiu tactic, vehiculul de tip HUMVEE în care se aflau cei cinci militari s-a răsturnat la intrarea pe un drum secundar.

Personalul medical al unităţii, aflat la faţa locului, le-a acordat militarilor accidentaţi primele îngrijiri medicale, însă, în ciuda tuturor eforturilor, plutonierul Adrian-Constantin Leu a decedat la scurt timp după producerea accidentului.

Adrian-Constantin Leu era angajat al Ministerului Apărării Naţionale din anul 2001, era necăsătorit şi participase la trei misiuni în teatrele de operaţii din Irak şi Afganistan.

Eroii nu mor niciodată, ei trăiesc mereu în inimile noastre!