Ceremonie militară organizată cu prilejul sărbătoririi Zilei Veteranilor din teatrele de operaţii

Ceremonie militară organizată cu prilejul sărbătoririi Zilei Veteranilor din teatrele de operaţii

Căpitan Valerian NOVAC
Publicat pe 11.11.2015

Ceremonie militară dedicată sărbătoririi Zilei Veteranilor din Teatrele de Operaţii

În data de 13 noiembrie, Regimentul 53 Rachete Antiaeriene "TROPAEUM TRAIANI", în cooperare cu Primăria Medgidia, a organizat în Piaţeta Decebal din centrul municipiului Medgidia o ceremonie militară dedicată sărbătoririi Zilei Veteranilor din teatrele de operaţii.

La ceremonie au luat parte reprezentanţi ai autorităţilor locale şi personal militar şi civil din Regimentul 53 Rachete Antieriene "TROPAEUM TRAIANI", Batalionul 345 Artilerie "TOMIS" şi Batalionul 911 Infanterie "CAPIDAVA".

În cadrul alocuţiunilor rostite de comandantul garnizoanei Medgidia şi primarul municipiului Medgidia au fost prezentate aspecte privitoare la semnificaţia evenimentului şi participarea militarilor din garnizoana Medgidia la acţiuni în teatrele de operaţii.

Veteranii din teatrele de operaţii din garnizoana Medgidia au fost recompensaţi cu certificate de apreciere oferite de comandantul garnizoanei şi premii oferite de primar.

În cadrul evenimentului, fanfara Brigăzii 1 Mecanizată "ARGEDAVA" a susţinut un mini-concert, iar Cercul de pictură al Casei de Cultură "I.N. Roman" a prezentat o expoziţie de pictură tematică.