EMISIUNEA

JURNAL MILITAR, EDIŢIA DIN 29 IULIE 2017
Radio România Actualităţi

Realizator

Bogdan Silviu RĂDUCAN

Arhiva

Ediţiile anului 2018 »» http://bit.ly/RRA018
Ediţiile anului 2017 »» http://bit.ly/2ra4i9s
Ediţiile anului 2016 »» http://bit.ly/1Jnu02z
Ediţiile anului 2015 »» http://bit.ly/1JntYaR

Sumarul ediţiei

03:32

Ministrul apărării naționale, Adrian Țuțuianu, și ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, au semnat proiectul de finanţare a lucrărilor de reabilitare a Crucii comemorative a eroilor români din Primul Război Mondial, situată pe Vârful Caraiman din Munţii Bucegi.

04:00

Conferinţă de presă a ministrului Adrian Ţuţuianu pe teme de actualitate din domeniul apărării • Programul de înzestrare şi modernizare a armatei • Modernizarea Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central • Pensiile militare • Drepturile salariale • Încadrarea absolvenţilor instituţiilor militare de învăţământ • Achiziţionarea sistemelor de apărare antiaeriană „Patriot”.

08:04

Ziua Imnului Naţional al României. Ceremonie militară desfăşurată în Piaţa Tricolorului din faţa Palatului Cercului Militar Naţional.

10:33

Corespondenţă din Afganistan transmisă de locotenent-colonel Daniel Burlacu. Ziua Imnului Naţional al României celebrată la Kandahar.

14:13

O nouă serie de ofiţeri au obţinut brevetul de pilot la Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Bobocu, judeţul Buzău.

15:53

Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii organizează Ziua Porţilor Deschise şi Câmpia Turzii Air Show.

16:31

Două nave din Gruparea Navală Permanentă NATO (SNMG-2), distrugătorul britanic „HMS Duncan” şi fregata turcească „TCG Yildirim” au venit în Portul Constanţa.

17:10

Festivitate de absolvire şi înălţare în grad la Academia Forţelor Terestre.

19:36

Interviu cu şefa promoţiei 2017 a Academiei Tehnice Militare, sublocotenent ing. specialitatea aeronave şi motoare de aviaţie, Maria Demşa.

21:19

Baza 2 Logistică „Valahia” din Ploieşti aniversează 15 ani de existenţă.

»» CLICK PENTRU WEBSITE-UL EMISIUNII ««

Pagina emisiunii este actualizată numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Din raţiuni ce privesc copyrightul, unele inserturi muzicale pot fi eliminate.

Citeşte şi:

Divizia 2 Infanterie „Getica”, prezentă la „Saber Guardian-17”. Ne antrenăm împreună, pentru a ne apăra împreună. Aproximativ 1.000 de militari din...