EMISIUNEA

VEŞTI DE ACASĂ, EDIŢIA DIN 1 SEPTEMBRIE 2017
Radio România Internaţional

Realizator

Valentin RUPA-MIC

Arhiva

Ediţiile anului 2018 »» http://bit.ly/RRI018
Ediţiile anului 2017 »» http://bit.ly/2s0bSYB
Ediţiile anului 2016 »» http://bit.ly/1Ty3h3E
Ediţiile anului 2015 »» http://bit.ly/1RY2A6b

Sumarul ediţiei

04:36

Ministrul apărării naţionale, Adrian Ţuţuianu, a făcut o vizită în garnizoana Târgovişte, împreună cu ambasadorul Frantz Klemm. Declaraţie de presă a ministrului Ţuţuianu.

09:59

Exerciţiul multinaţional de comuncaţii şi informatică „Cetatea”. La microfon, directorul exerciţiului, colonel Dan Ţigănuş.

14:51

Corveta 265 „Horia Macelariu” şi-a încheiat participarea la exerciţiile desfăşurate pe Marea Neagră împreună cu distrugătorul american USS Porter.

20:48

Ceremonie oficială pentru intrare în serviciul de poliţie aeriană extinsă a unor aeronave aparţinând Forţelor Aeriene Canadiene.

26:05

Marinari cadeţi în marş de instrucţie cu Bricul Mircea. Interviu cu maistrul militar principal Ion Stoian, aflat la final de carieră, aflat pentru ultima dată la bordul Bricului Mircea.

32:55

Corespondenţă din Afganistan transmisă de locotenent-colonel Toni Ene. Militarii din Batalionul 320 Infanterie Protecţia Forţei „Brave Hearts” şi-au început misiunile în Kandahar.

39:14

Ultimul contingent al „Lupilor Negri” a revenit acasă din Afganistan. Interviu cu comandantul batalionului, locotenent-colonel Daniel Turculeţ.

44:11

Ameninţările nucleare ale Coreei de Nord. Dialog cu Iulian Chifu, fost consilier prezidenţial pentru afaceri strategice, securitate şi politică externă, în prezent preşedintele Centrului pentru Prevenirea Conflictelor şi Avertizare Timpurie.

1:24:18

Ştiri din agenda competiţională a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti. Rubrică realizată şi prezentată de Cristian Frisc.

1:31:47

Calendarul săptămânii. Rubrică realizată şi prezentată de Nicu Beşteliu.

»»CLICK PENTRU WEBSITE-UL EMISIUNII««

Pagina emisiunii este actualizată numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Din raţiuni ce privesc copyrightul, unele inserturi muzicale pot fi eliminate.