EMISIUNEA

FECIORI LA OASTE, EDIŢIA DIN 24 FEBRUARIE 2018
Radio Antena Satelor

Realizator

Cecilia SFETCU

Arhiva

Ediţiile anului 2018 »» http://bit.ly/ras018
Ediţiile anului 2017 »» http://bit.ly/2rF9mWT
Ediţiile anului 2016 »» http://bit.ly/1YYTHby
Ediţiile anului 2015 »» http://bit.ly/1YZuD9D

Sumarul ediţiei

 

Dragobetele poartă uniforma militară

În ediţia de astăzi, Cecilia Sfetcu ne prezintă povestea de dragoste dintre el şi ea, doi studenţi în uniformă militară. Au simţit pentru prima dată fiorul dragostei la Colegiul Naţional Militar din Câmpulung Moldovenesc iar de atunci sunt mereu împreună.

[04:29]         Dragobetele poartă uniforma militară. Alexandra Comisarschi, invitata de astăzi a Ceciliei Sfetcu, şi-a ales iubitul, pe Adam Prisăcaru, încă din perioada liceului. Atunci s-au cunoscut şi tot atunci s-a înfiripat şi povestea lor de dragoste. O poveste fumoasă care continuă şi acum, când sunt studenţi la Academia Tehnică Militară din Bucureşti.

[47:45]         Oferta educaţională a M.Ap.N. Înscrieri pentru admiterea în învăţământul militar liceal.

[49:32]         Căsătoriile de odinioară. Cecilia Sfetcu ne întoarce în timp şi, cu ajutorul doamnei Teodora Manole, de la Muzeul Militar Naţional, vom afla cum se încheiau căsătoriile militarilor în prima jumătate a veacului trecut.

[53:30]         Scrisori de pe front. Gândurile şi frământările unui militar, soţ şi tată, aflat pe frontul Primului Război Mondial. Scrisoarea locotenentului Teodorescu Viciu către soţia sa, Margareta.

[54:42]         Trecea fanfara militară. Rubrica de astăzi este dedicată sărbătorii de Dragobete. Este prezentat un colaj de refrene îndrăgite din muzica latino.

 

»»CLICK PENTRU WEBISTE-UL EMISIUNII««

Pagina emisiunii este actualizată numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Din raţiuni ce privesc copyrightul, unele inserturi muzicale pot fi eliminate.

Citeşte şi:

Timp de două zile, în perioada 11-12 iunie, sala "Alba Iulia" a Cercului Militar Naţional a găzduit cea de a VIII-a ediţie a conferinţei "Security...
Poza de grup cu promoţia de ingineri militari „Regele Ferdinand - 150"
Publicat pe 23.07.2015
Joi, 23 iulie, pe platoul Academiei Tehnice Militare a avut loc ceremonia de absolvire a promoţiei de ingineri militari "Regele Ferdinand – 150"...