EMISIUNEA

VEŞTI DE ACASĂ, EDIŢIA DIN 24 IULIE 2015
Radio România Internaţional

Realizator

Andreea POPESCU

Arhiva

Ediţiile anului 2018 »» http://bit.ly/RRI018
Ediţiile anului 2017 »» http://bit.ly/2s0bSYB
Ediţiile anului 2016 »» http://bit.ly/1Ty3h3E
Ediţiile anului 2015 »» http://bit.ly/1RY2A6b

Sumarul ediţiei

04:05

Exerciţiul "Saber Guardian – Rapid Trident 2015" desfăşurat în Ucraina, la care participă şi un detaşament de militari români.

06:29

Militari din Batalionul 151 Infanterie "Războieni" participă la exerciţiul multinaţional "Efort Comun 15" desfăşurat în Republica Moldova.

13:32

Ministrul aprărării naţionale a efectuat o vizită în Portugalia, la baza aeriană din Monte Real.

15:02

Ceremonie militară şi religioasă desfăşurată la Bârlad, cu ocazia plecării în teatrul de operaţii a Detaşamentului AIAT.

20:06

Grupaj de ştiri realizat de redacţia emisiunii "Actualitatea Militară"/ Radio Iaşi • Două detaşamente de instrucţie din Brigada 15 Mecanizată "Podu Înalt" au fost angrenate în exerciţii multinaţionale • Tabăra micilor cercetaşi desfăşurată la cabana militară "Ardeluţa" din judeţul Neamţ • Ceremonie de comemorare organizată la Mausoleul de la Mărăşeşti • Plecare în teatrul de operaţii a celei de-a doua echipe AIAT.

27:18

Consorţiu universitar constituit la Universitatea Naţională de Apărare "Carol I" împreună cu Academia Tehnică Miltiară şi academiile categoriilor de forţe.

28:49

O nouă promoţie a absolvit Universitatea Naţională de Apărare "Carol I". Interviu cu şeful promoţiei, maior Traian Maghercă.

35:22

Festivitate de absolvire la Academia Tehnică Militară. Interviu cu rectorul academiei, general de brigadă prof.univ.dr. ing. Cristian Barbu.

40:44

Invitaţii emisiunii – trei absolvenţi ai Academiei Tehnice Militare: sublocotenent Baroty Laszlo şi sublocotenentele Adina şi Mihaela Şoroştinean.

1:10:49

Ziua Presei Militare sărbătorită la Trustul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale.

1:18:18

Grupaj de ştiri realizat de redacţia emisiunii radio "Uniţi sub tricolor"/ Radio Timişoara • Muzeul Banatului a deschis, în parteneriat cu Brigada 18 Infanterie, o expoziţie cu arme de foc • Examen de licenţă la Academia Forţelor Terestre • Artileriştii antiaerieni din Batalionul 184 Apărare Antiaeriană "Timiş" au executat trageri de luptă în Capu Midia • Ziua Radiolocatoristului Miltar la unitatea de specialitate din Gearmata – interviu cu comandantul unităţii, locotenent-colonel Romică Udeanu.

1:27:45

Ştiri din activitatea Clubulu Sportiv al Armatei "Steaua Bucureşti".

1:32:15

Însemnătatea zilei • 194 de ani de la naşterea poetului Vasile Alecsandri • 24 iulie 1964, Keith Richards, de la Roling Stonnes, provoacă revolta spectatorilor la concertul din Empress Ballroom in Blackpool, Lancashire.

»»CLICK PENTRU WEBSITE-UL EMISIUNII««

Pagina emisiunii este actualizată numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.