EMISIUNEA

VEŞTI DE ACASĂ, EDIŢIA DIN 9 OCTOMBRIE 2015
Radio România Internaţional

Realizator

Bogdan RĂDULESCU

Arhiva

Ediţiile anului 2018 »» http://bit.ly/RRI018
Ediţiile anului 2017 »» http://bit.ly/2s0bSYB
Ediţiile anului 2016 »» http://bit.ly/1Ty3h3E
Ediţiile anului 2015 »» http://bit.ly/1RY2A6b

Sumarul ediţiei

00:51

Militarii Brigăzii 2 Infanterie "Rovine" participă la exerciţiul "Scorpions Fury" desfăşurat în Cincu.

02:58

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, a participat la reuniunea miniştrilor apărării din statele membre NATO.

03:33

Corespondenţă din Teatrul de Operaţii Afganistan transmisă de maistru militar I Radu Mureşan. QRF – Forţa de reacţie rapidă a "Dragonilor Transilvani".

12:37

Grupaj de ştiri realizat de redcţia "Uniţi sub tricolor"/ Radio Timişoara • Batalionul 184 Apărare Antiaeriană "Timiş" a împlinit 5 ani de existenţă • Spectacol de operă în Cetatea Aradului • Exerciţiul "Dragon Cross" – marş tactic al Regimentului 2 Cavelerie american • Comemorarea eroilor din Primul Război Mondial în localitatea Voitec.

15:36

Un nou an şcolar în şcolile de aplicaţie din Armata României • Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă a Forţelor Terestre din Piteşti.

19:24

25 de ani de la absolvirea promoţiei 1990 a Universităţii Naţionale de Apărare. Invitaţi în emisiune şeful promoţiei, general-locotenent (r) Virgil Bălăceanu şi general de brigadă Mihail Ţăpîrlea.

45:50

Un nou an şcolar în şcolile de aplicaţie şi centrele de instruire din Armata României • Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă a Forţelor Terestre din Sibiu.

47:33

Un nou an şcolar în şcolile de aplicaţie şi centrele de instruire din Armata României • Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte din Făgăraş.

49:27

Un nou an şcolar în şcolile de aplicaţie şi centrele de instruire din Armata României • Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale din Mangalia.

52:23

Un nou an şcolar în şcolile de aplicaţie şi centrele de instruire din Armata României • Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Aeriene de la Boboc.

54:01

Conferinţă de comemorare a generalului Nicolae Rădescu – simbol al rezistenţei naţionale împotriva comunismului –, organizată şi desfăşurată la Universitatea Naţională de Apărare.

57:32

Expoziţie de pictură în săpun la Muzeul Marinei din Constanţa.

59:17

Însemnătatea zilei. Rubrică realizată şi prezentată de Nicu Beşteliu.

»»CLICK PENTRU WEBSITE-UL EMISIUNII««

Pagina emisiunii este actualizată numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Din raţiuni ce privesc copyrightul, unele inserturi muzicale pot fi eliminate.