EMISIUNEA

JURNAL MILITAR, EDIŢIA DIN 23 IANUARIE 2016
Radio România Actualităţi

Realizator

Bogdan Silviu RĂDUCAN

Arhiva

Ediţiile anului 2018 »» http://bit.ly/RRA018
Ediţiile anului 2017 »» http://bit.ly/2ra4i9s
Ediţiile anului 2016 »» http://bit.ly/1Jnu02z
Ediţiile anului 2015 »» http://bit.ly/1JntYaR

Sumarul ediţiei

03:12

Aflat în vizită oficială la Bruxelles, ministrul apărării naţionale, Mihnea Motoc, s-a întâlnit joi, 21 ianuarie, cu Secretarul General al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, la Cartierul General al NATO.

06:37

Şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, a participat joi, 21 ianuarie, la sediul Alianţei Nord-Atlantice, la cea de-a 174-a sesiune a Comitetului Militar al NATO, desfăşurată în formatul şefilor apărării.

07:08

Un pluton de infanterie din Batalionul 151 Infanterie "Războieni" a participat la exerciţiul multinaţional "Platinum Lions 16-2" desfăşurat în baza de instrucţie din Novo Selo, Bulgaria.

08:33

Militarii Batalionului 2 Infanterie au executat exerciţiul de repetare a misiunii în poligonul de instrucţie al Centului de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre din Cincu.

10:30

Corespondenţă din Afganistan transmisă de maistru militar cls. I Radu Mureşan. Instrucţie, împreună cu partenerii de coaliţie, pentru asalt aerian.

16:06

Ziua Unirii Principatelor Române serbată la Iaşi.

18:59

"Unirea cea Mică" prezentată de istoricul Petre Otu.

»» CLICK PENTRU WEBSITE-UL EMISIUNII ««

Pagina emisiunii este actualizată numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Din raţiuni ce privesc copyrightul, unele inserturi muzicale pot fi eliminate.

Citeşte şi:

Cu toate că deocamdată este un post de radio pilot, cu numai două ore de ştiri pe zi (de luni până joi) iar celelalte 22 acoperite cu muzică, noul şi...
Adevărul Holding, Divizia web/ Sursa: http://bit.ly/2beHKOu
Publicat pe 15.04.2015
Că ne place sau nu, internetul face parte din "cotidianul personal" al fiecăruia şi a devenit o unealtă de care ne folosim zilnic, în diferite...
Fiecare aniversare a presei militare are ceva aparte, cel puţin din punctul meu de vedere, mai ales anul acesta, când a fost o anumită efervescenţă...